11 000 Beograd
+381 63 78 00 413
menadzer.trubaca@gmail.com

Profesionalni Trubači od 200 do 500 €

Profesionalni Trubači od 200 do 500 €

Trubači Beograd | Profesionalni Trubači od 200 do 500 €

Profesionalni Trubači od 200 do 500 €

Profesionalni Trubači od 200 do 500 € su Trubači za svadbe , rođendane , mature, krštenja i sva ostala Vama bitna veselja… Svi oni se aktivno takmiče u Guči, i beleže značajne rezultate.

ZAŠTO IZABRATI TRUBAČE SA CENOM OD 200 DO 500  € IMALI SVRHE PLATITI TOLIKO ???

NARAVNO DA IMA !!! Onima kojima je presudan kvalitet, i oni koji žele profesionalce na svom slavlju tu je kategorija ,, Profesionalnih Trubača”. 

Ogromna je razlika u muzičkom izvođenju, repertoaru ,  nastupu… Profesionalci imaju veoma širok repertoar pesama , kako domaćih tako i stranih hitova, a suština je da bez naručivanja pesama uvek imaju pravi odabir u pravom trenutku.

Profesionalni Trubači od 200 do 500 €

Profesionalni Trubači u svom sastavu broje izmedju 7 i 9 članova benda , svaki član poseduje veoma veliko zavidno muzičko iskustvo , a neki članvi imaju individualne nagrade iz Guče.
 
Ovi Trubački sastavi beleže znatno manje nastupa. 
Za razliku od najjeftinijih trubača koji broje od 6 do 8 nastupa za vekend, Profesionalni Trubači beleže od 2 do 3 nastupa .
 

Navedena cena od 200 do 500 €  se naplaćuje za dolazak i u nju nije uračunat bakšiš koji dobiju. Navedena cena dolaska je sa svim njihovim troškovima u bilo kom gradu širom Srbije.

U okviru navedene cene, postoji veliki izbor Trubačkih Orkestara, i najbolje je da nas kontaktirate i da shodno Vašem budžetu Vama predložimo bendove na odabir.

 

Kao što smo već objasnili…

Nemojte biti u zabludi da ćete platiti veću cenu jer angažujete trubače preko menadžmenta. NE!!! Naprotiv, kod nas možete dobiti kvalitetne trubače po ceni od samo 50 Evra.
Mnogi će se zapitati zašto mi to uopšte radimo, ako ne naplaćujemo svoje usluge…
Odgovor je vrlo jednostavan, mi naplaćujemo svoje usluge ali ne od VAS, već od trubačkog sastava kojeg Vama organizujemo.

(Trubačkim sastavima se naplaćuje jako mala provizija, za svaki obezbeđen posao tako da su ovom slučaju svi zadovoljni)

Primer … Vi kao korisnik ste angažovali dobre trubače po ceni od samo 50 e
Trubački Orkestar… kojima je po jako maloj proviziji obezbeđeno više od  nastupa.
Mi kao Tim, koji radimo za jako malu proviziju a organizujemo i do 100 nastupa za vikend (simpatična brojka čak i po minimalnoj proviziji).

Tags: , , , , ,