11 000 Beograd
+381 63 78 00 413
menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači pobednici Guče

Trubači pobednici Guče

Trubači Beograd | Trubači pobednici Guče

Trubači pobednici Guče - Trubačka Estrada od 1000 do 8000 €

Trubači pobednici Guče – Trubačka Estrada, su Trubači za svadbe , rođendane , mature, krštenja i sva ostala Vama bitna veselja…

ZAŠTO IZABRATI  ESTRADNE , TRUBAČE POBEDNIKE GUČE SA CENOM OD 1000 DO 8000  € IMALI SVRHE PLATITI TOLIKO ???

Što se tiče kvaliteta ovakvih bendova trubača suvišno je bilo šta reći. Kvalitet je neosporan, o tome svedoče mnogobrojne nagrade i priznanja iz Guče. Ali i dalje stoji pitanje CENE ovakvih trubača ipak cena nije mala…

Trubači pobednici Guče zasto su toliko skupi ???

Estradni Trubački orkestri broje izmedju 10 i 15 članova , ne retko ih bude i više od 15, ovakvi bendovi su godima gradili svoje karijere i ugled u svetu muzike. 
 
Generalno sve to je preraslo  mnogo više od same trubačke muzike. 

Ovakvi sastavi ne retko u svom sastavu pored standardnih trubačkih instrumenata neophodnih za muzičko izvođenje imaju par pevača ( pevačica ) koji izvode, kako domaće tako i strane muzičke hitove.

Pored pevača dodaju se razni instrumenti iz oblasti perkusije ( udarački instrumenti ), gitare, saksofon, frula , klarinet , harmonika, klavijatura i td…

 
Članovi Estradnih Trubača –   većina njih je muzički obrazovana, i ne retko su u satavu profesori i magistri muzike, tako da za njih ne predstavlja problem izvođenje bilo kog muzičkog žanra , i bilo koji muzički repertoar u ovakvom sastavu je izvodljiv.
 

Estradni Trubači  – Nastupi

Estradni Trubači  uglavnom nastupaju na koncertima, festivalima, proslavama firmi,ma da ne retko gostuju na svadbama ili rođendanima ili nekom drugom slavlju…

Za razliku od najeftinijih trubača sa cenom do 50 do 100 € i profesionalnih trubača sa cenom od 200 do 500 € beleže znatno manje nastupa samo 4 nastupa na mesečnom nivou , ali su zato znatno više plaćeni.

Sve je to stvar finansija-finansiskih mogućnosti. IMA SE MOŽE SE

Kao što smo već objasnili…

Nemojte biti u zabludi da ćete platiti veću cenu jer angažujete trubače preko menadžmenta. NE!!! Naprotiv, kod nas možete dobiti kvalitetne trubače po ceni od samo 50 Evra.
Mnogi će se zapitati zašto mi to uopšte radimo, ako ne naplaćujemo svoje usluge…
Odgovor je vrlo jednostavan, mi naplaćujemo svoje usluge ali ne od VAS, već od trubačkog sastava kojeg Vama organizujemo.

(Trubačkim sastavima se naplaćuje jako mala provizija, za svaki obezbeđen posao tako da su ovom slučaju svi zadovoljni)

Primer … Vi kao korisnik ste angažovali dobre trubače po ceni od samo 50 e
Trubački Orkestar… kojima je po jako maloj proviziji obezbeđeno više od  nastupa.
Mi kao Tim, koji radimo za jako malu proviziju a organizujemo i do 100 nastupa za vikend (simpatična brojka čak i po minimalnoj proviziji).

Tags: , , ,