11 000 Beograd
+381 63 78 00 413
menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači od 50 do 100 €

Trubači od 50 do 100 €

Trubači Beograd | Trubači od 50 do 100 €

Trubači od 50 do 100 €

Trubači od 50 do 100 € su najpovoljniji , najeftiniji Trubači za svadbe , rođendane , mature, krštenja i sva ostala Vama bitna veselja…

ZAŠTO SU ONI TOLIKO JEFTINI I DA LI IMA SVRHE ANGAŽOVATI BAŠ NAJJEFTINIJE ???

Na ovo pitanje pokušaćemo da damo što precizniji mogući odgovor kako bi Vama olakšali odabir…

Trubači od 50 do 100 € jesu najpovoljniji i najjeftiniji trubači, ali to što su povoljni ne znači da su loši !!! Ne mogu da se porede sa Profesionalnim Trubačima u kategoriji od 200 do 500 € ili sa Trubačkom Estradom od 1000 do 8000 €  ali generalno mi radimo samo sa kvalitetnijim Trubačima, i svi Trubački Orkestri sa kojima sarađujemo su prošli kroz selekciju, samim tim morali su da ispune odgovarajuće standarde i kriterijume…

Sve Trubačke Orkestre znamo lično, i za sve njih garantujemo kvalitet, profesionalnost ,dobru muziku i fantastičnu atmosferu. Ako ste posetili našu početnu stranicu sajta sigurno ste videli da zastupamo Trubačke Orkestre sa cenom od 50 € pa do 8000 €, tačnije ,,Estradne Umetnike ” odnosno pobednike Guče.

Trubači od 50 do 100 € Najjeftiniji Trubači

To su manji Trubački Orkestri koji broje između 5 i 7 članova, i naplaćuju simboličnu cenu dolaska kako bi pokrili putne toškove, i možete ih angažovati u bilo kom gradu ili mestu u Srbiji. Navedena cena je cena dolaska na nastup i u nju ne ulazi bakšiš koji dobiju.

Neko će se verovatno zapitati da li se njima isplati da putuju kroz celu Srbiju za 50 do 100 € ???

Da pojasnimo naš princip rada… Mi kao tim  smo već dugo u ovom poslu, veoma smo popularni i već veliki broj ljudi je sarađivao sa nama, slobodno možemo reći da imamo zadovoljne i stalne klijente. Pored toga posedujemo veći broj popularnih web sajtova, pa nam dolaze i klijenti putem interneta slobodno možemo reći da za jedan vikend organizujemo do 50 do 100 raznih slavlja po celoj Srbiji, a i u inostranstvu.

Baš iz tog razloga svakom bendu i po najpovoljnijoj ceni bude obezbeđeno više nastupa… U proseku za vikend svaki Trubački Orkestar pa i najeftiniji ( od petka do nedelje ima u proseku od 6 do 8 nastupa na raznim dešavanjima ) 

I po najpovoljnijoj ceni do samo 50 € sa 6 do 8 nastupa oni mogu da pokriju sve putne troškove troškove smeštaja i ostalo… A kao što svi dobro znamo da mi u Srbiji znamo da se proveselimo, i da ostavljamo bakšiš muzici , tako da sve ovo više funkcioniše na toj bazi, jer sa onom cenom dolaska se pokriju troškovi a bakšiš je glavna zarada.

Gde smo mi u toj priči ???

Nemojte biti u zabludi da ćete platiti veću cenu jer angažujete trubače preko menadžmenta. NE!!! Naprotiv, kod nas možete dobiti kvalitetne trubače po ceni od samo 50 Evra.
Mnogi će se zapitati zašto mi to uopšte radimo, ako ne naplaćujemo svoje usluge…
Odgovor je vrlo jednostavan, mi naplaćujemo svoje usluge ali ne od VAS, već od trubačkog sastava kojeg Vama organizujemo.

(Trubačkim sastavima se naplaćuje jako mala provizija, za svaki obezbeđen posao tako da su ovom slučaju svi zadovoljni)

Primer … Vi kao korisnik ste angažovali dobre trubače po ceni od samo 50 e
Trubački Orkestar… kojima je po jako maloj proviziji obezbeđeno više od 4 nastupa.
Mi kao Tim, koji radimo za jako malu proviziju a organizujemo i do 100 nastupa za vikend (simpatična brojka čak i po minimalnoj proviziji).

NADAMO SE DA  SMO KROZ OVAJ TEKST USPELI DA VAM OBJASNIMO SVE ŠTO BI TREBALI DA ZNATE…

Tako da je na Vama da odlučite… Cena Trubača je podeljena po kategorijama… a ostalo je stvar Vaših finasija.

 

Tags: , , , , , ,