11 000 Beograd
+381 63 78 00 413
menadzer.trubaca@gmail.com

Trubači Bor

Trubači Bor

Trubači Beograd | Trubači Bor

Trubači Bor 063 78 00 413

Trubači BorTrubači za svadbe, rođendane, krštenja , mature i sva ostala veselja po HIT CENI!!! PRAVI ODNOS CENE I KVALITETA !!!

Odlični muzički sastavi sa puno pozitivne energije i vrhunskim muzičkim znanjem, veoma širokog muzičkog repertoara baš ono sto je Vama potrebno.

DOBRO DOŠLI NA NAŠU WEB PREZENTACIJU !!!

Sajt na kome se nalazite osmišljen je kako bi se preko njega angažovali  lokalni trubači, Trubači iz Bora ili Trubači koji rade u okolini koji bi nastupali na proslavama u Boru, i okolnim mestima.

Trubači Bor - Cena

Koliko koštaju trubači??? Koja je cena??? To je ono što svakog zanima prilikom angažovanja trubača za bilo koji vid proslave…

Slobodno možemo da kažemo nemojte da brinete zbog cene, CENA je kod nas najpovoljnija!!! A i najjeftiniji trubači su veoma kvalitetni.

Po našem jedinstvenom sistemu koji smo osmislili prilagodili smo cenovnik u tri kategorije kako bi svako angažovao ono što želi prema svojim finansiskim mogućnostima.

TRUBAČI SA NAGRADAMA I PRIZNANJIMA IZ GUČE

Koji god trubački orkestar da odaberete nećete se razočarati ali ako želite da se Vaše slavlje dugo pamti i prepričava preporučili bi smo Vam orkestre koji su nastupali na festivalu u Guči i dobijali brojne nagrade za svoje nastupe.

Cena angažovanja ovih orkestara je nešto veća ali ako želite da na Vašem slavlju doživite atmosferu sa festivala u Guči i imate mogućnosti da to sebi priuštite nemojte se dvoumiti ni trenutak…

Najjeftiniji Trubači po HIT CENI od samo 50 do 100 €
Kvalitet muzičkog repertoara 92%
Profesionalni Trubači od 200 do 500 €
Kvalitet muzičkog repertoara 96%
Trubačka Estrada - Pobednici Guče od 1000 do 8000 €
Kvalitet muzičkog repertoara 100%

Trubači Bor za svadbe, rođendane i ostala veselja

Naši trubački orkestri imaju veliko iskustvo kada su u pitanju veselja i proslave. Osim što znaju da naprave dobru atmosferu, oni znaju i da odsviraju veliki broj poznatih i manje poznatih pesama.

U zavisnosti od vrste slavlja i Vaših želja pronaći ćemo najpovoljniju ponudu za Vašu proslavu. Već dugi niz godina sarađujemo sa trubačima širom Srbije. Većina od njih nastupala je na festivalu u Guči a najbolji među njima osvojili su i vredne nagrade.

Naši trubači nisu prošli nezapaženo ni na proslavama mnogih poznatih ličnosti.
Želite najbolje trubače na vašem slavlju? Dovoljno je da nas kontaktirate kako bi se dogovorili oko detalja a najbolji Trubači Srbije će biti deo Vašeg slavlja.

BAZA LOKALNIH TRUBAČA U GRADOVIMA ŠIROM SRBIJE

Trubači Beograd | Trubači Bor

Baze trubača po gradovima Srbije potražite trubače iz vaše okoline

Trubači Bor Kontakt

063 78 00 413 061 20 35 009

E-mail

menadzer.trubaca@gmail.com

O MENADŽERU I NAŠEM TIMU

Pozdrav ljubitelji trube… Želim da vam se predstavim …
Ja sam Vlada Krstić – Muzičar koji je igrom slučaja počeo da se bavi organizacijom trubačkih orkestara za razne vrste slavlja i proslava.

Detaljnije o meni i mojoj autobiografiji imate na ovom linku.

Ovim poslom bavim se već dugi niz godina, u početku sam radio sve sam, povećanjem obima posla morao sam da osnujem tim koji zajedno sa mnom organizuje veliki broj slavlja i proslava kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Lokacija našeg tima ljudi je u najvećim gradovima Srbije: BEOGRAD , NOVI SAD NIŠ, veliki broj trubačkih orkestara je u saradnji sa našim timom .

Imamo trubače po celoj Srbiji, lokacije trubača smo predstavili na karti Srbije obeleženo crvenim tačkama.

Mogu da se pohvalim da su me osim za organizaciju mnogih proslava koje su se održale u zemlji i inostranstvu, angažovali i da odaberem najbolje trubače za koncert „Sto truba“ koji se održao u Beogradu i Banja Luci.

Takođe sam učestvovao u organizovanju Trubača poznatim ličnostima iz sveta politike, filma , sporta , muzike i td…

Kvalitet naših trubača i odličnu organizaciju prilikom angažovanja trubačkih orkestara prepoznali su i poznati filmski reditelji poput Dušana Milića.

Zahvaljujući njemu gledaoci filmova „Guča“ (Ljubavni sabor u Guči) i „Jagoda u supermarketu“ imali su priliku da uživaju u prelepom zvuku trube koji se mogao čuti u mnogim scenama tokom filma.

Verujem da ste spomenute filmove već gledali ali ako želite da ih još jednom pogledate ili da još malo uživate u zvuku trube možete to učiniti putem ovih linkova: FIlm Guča , Jagoda u supermarketu.

Srdačan pozdrav.

Tags: , , , , ,